Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor, Nagygyörgy Tibor és miniszteri meghallgatások a keddi Checklistben

Portfolio
Ma délután 6 óra körül új adással jön a Checklist, a Portfolio napi podcastje. Ma reggel kezdetét vette az ötödik Orbán-kormány minisztereinek bizottsági meghallgatása. A mai műsor első részében Nagy Márton, Csák János és Szijjártó Péter leendő miniszterek meghallgatásairól lesz szó. Az adás második részében Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfolió menedzsere beszél majd egyebek mellett az ország makrogazdasági kilátásairól, valamint arról, hogy milyen körülmények között jelentéktelenülhet el a forint Magyarországon. Ezt követően pedig Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Property tulajdonos-vezérigazgatója beszél majd a hazai ingatlanpiac változásairól és kihívásairól.

Frissítés! A műsor megjelent, ide kattintva meghallgatható. Délután 6 óra körül jelenik meg a Checklist, a Portfolio napi podcastjének szerdai adása. A műsor első részében az ötödik Orbán kormány leendő minisztereinek bizottsági meghallgatásairól lesz szó. A gazdasági bizottság előtt Szijjártó Péter és Nagy Márton, a vállalkozásfejlesztési bizottság előtt pedig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái