Előfizetői tartalom

Lázár János újra a kormány tagja - Kiderült, mire készül

Portfolio
Csütörtök délután zajlik Lázár János miniszterjelölt meghallgatása a Gazdasági Bizottság előtt. Beszédét azzal kezdte, hogy országépítési minisztérium létrehozására kérte fel Orbán Viktor és bemutatta a csapatát. Céljai között említette, hogy eltűnjön az infrastrukturális különbség, az épületképekben is Ausztria és Magyarország között. A miniszterjelölt az eddigi meghallgatásokkal ellentétben konkrét feladatokat hirdetett meg.

Szerdán és csütörtökön zajlik az ötödik Orbán-kormány minisztereinek meghallgatása. Ezekről itt írtunk egy összefoglaló, értékelő anyagot: Kapcsolódó cikkünk 2022. 05. 19. A kormány máris megtalálta a következő ellenségét A csapat Lázár Jánost építési és beruházási miniszterjelöltként áll a bizottság előtt. Országépítési minisztérium létrehozására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés