Előfizetői tartalom

Karantént írt elő egy ország a majomhimlővel fertőzöttek számára

Portfolio
Belgium lett az első ország, amely 21 napos kötelező majomhimlő-karantént vezet be: aki elkapja a vírust, annak mostantól három hétig izolálódnia kell - közölték a belga egészségügyi hatóságok, miután az országban három megbetegedést regisztráltak - számol be a Daily Mail. A fő aggodalmat a belga szakemberek szerint az váltotta ki, hogy már 14 ország erősítette meg a vírusos betegség megjelenését. Eközben az orvosok a brit esetek "jelentős növekedésére" figyelmeztetnek.

A belgiumi fertőzések, amelyek közül az elsőt pénteken regisztrálták, mindegyike egy Antwerpenben rendezett fesztiválhoz kapcsolódik. Eközben a brit orvosok arra figyelmeztettek, hogy az Egyesült Királyságban a fertőzések "jelentős" növekedése következhet be, és a kormány válasza "kritikus" a terjedés megfékezésében. Claire Dewsnap, a Brit Szexuális Egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés