Előfizetői tartalom

A háború árnyékában ül össze a világgazdaság krémje Davosban

Portfolio
A héten zajlik a szokásos Világgazdasági Fórum konferencia Davosban, ahol a világgazdaság irányítói vesznek részt az Európai Bizottság elnökétől a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatójáig. Közben igazán fontos makroadatok és jegybanki döntések alig érkeznek, de a háborús hírekre és a devizapiacra érdemes lesz kiemelten figyelni.

Alapvetően csendes hétre készülhetünk, így talán még nagyobb figyelem övezheti a davosi Világgazdasági Fórumot, melyen a legfontosabb gazdasági szereplők vesznek részt. Hétfőn itthon a részletes áprilisi államháztartási beszámolót lehet kiemelni. Közben délelőtt a német IFO gazdasági hangulatindex érdemel említést. 2022. május 23 - május 29. makronaptár ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés