Előfizetői tartalom

Rusvai elárulta, kik lehetnek biztonságban a majomhimlő ellen

Portfolio
Mindaddig, amíg a fekete himlő elleni vakcinázás rendben folyt és mindenki megkapta a védőoltást, embereken nem jelentkezett ez a betegség, és most sem kell tartania annak a fertőzéstől, illetve a megbetegedéstől, aki megkapta a himlő elleni védőoltást. Tehát a 1979 előtt születettek biztonságban vannak – mondta Rusvai Mikós az Infostart érdeklődésére.

Biztos, hogy Magyarországon is megjelenik majd a ez a vírus, de pandémia várhatóan nem lesz belőle, szórványos esetek és családi-közösségi halmozódások lesznek – mondta Rusvai Miklós víruskutató. A hétvégén Bécsben azonosítottak egy fertőzöttet, korábban pedig már Németországban, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Spanyolországban és Portugáliában is találtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés