Előfizetői tartalom

Levelet írtak Orbán Viktornak a pedagógus szakszervezetek: négy dolgot követelnek

Portfolio
Miután a parlamenti választás után új kormány alakult, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) közös sztrájkbizottsága levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy jelölje ki a kormányzati tárgyalópartnert a sztrájkbizottsági tárgyalások folytatásához - közölték az érdekképviseletek.

A PSZ és PDSZ bejelentette, hogy a sztrájktörvény szerinti egyeztetést tovább kívánják folytatni az alábbiakban közölt sztrájkkövetelésekkel, amelyek azonosak a sztrájk felfüggesztése előttiekkel. Kérik a kormányt, hogy öt napon belül jelöljék ki az egyeztető eljárásban részt vevő képviselőjét, akivel időpontot és helyszínt tudnak egyeztetni a következő tárgyaláshoz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés