gazdasági fórum
Gazdaság

Tőkefinanszírozás, fejlesztési lehetőségek kkv-knak - ezekkel is várja a Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórum

Portfolio
Rendkívül fontos szerepet töltenek be az ország gazdasági vérkeringésében a nagyvárosok, a vidék gazdasági és az innovációs központjai, ezért a Portfolio gazdasági konferenciasorozatának Tiszaújváros a legújabb állomása. A Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórumon előadást tart Madár István, a Portfolio vezető elemzője, aki a háború és az energiaválság tükrében világítja meg a gazdasági kilátásokat. A kis- és közepes vállalkozások fejlesztési lehetőségeiről Dobos Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium beszél majd, a kkv-k tőkefinanszírozását pedig Láving Gusztáv, a Hiventures KKV befektetési igazgatója veszi nagyító alá. A szakmai programot az Intrum is színesíti, Üveges Judit értékesítési igazgató előadásának fókuszában a kintlévőségek állnak. A panelbeszélgetés résztvevői megosztják gondolataikat a térség legnagyobb kihívásairól, fejlesztéseiről és lehetőségeiről, valamint megvitatják a modern vállalkozások legfontosabb irányait.

Bőven van még tér a mikro-, kis- és közepes vállalatok előtt, ezért célunk, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében. A rendezvényen nemcsak a magyar gazdaság kilátásairól, és az arra leselkedő legnagyobb kihívásokról beszélünk, kitüntető figyelemmel a devizakitettségre és az energiaárak drasztikus emelkedésére, hanem lehetséges megoldásokat is adunk a cégvezetők, tulajdonosok kezébe. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a mikro-, kis- és középvállalkozások számára még nyitva álló kedvezményes finanszírozású uniós pályázati lehetőségekről, amely mellett arra is kitérünk, hogy milyen hazai források állnak a gazdálkodók rendelkezésére.

Kiemelten kezeljük a versenyképesség növelésének kiaknázásában rejlő lehetőségeket, úgy, mint a digitalizációt vagy az automatizációt.

Kinek szól a fórum?

A Hiventures és az Intrum támogatásával, valamint a Modern Vállalkozások Programja szakmai együttműködésével megvalósuló ingyenes rendezvény hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:

  • mikro-, kis- és középvállalkozások döntéshozói
  • vállalattulajdonosok
  • fejlesztési/beruházási projektek vezetői
  • önkormányzati vezetők és cégek tisztviselő
  • a gazdaság versenyképességének növelésében érdekelt gazdasági szakemberek

A program

A május 25-én, szerda délután 14 órakor induló, Tiszaújvárosban megszervezett fórum programja a következő:

  • 14:05 - 14:25 Madár István (vezető elemző, Portfolio) előadása Háború és energiaválság: gazdasági kilátások a választási évben címmel
  • 14:25 - 14:40 Dobos Balázs (helyettes államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium) előadása Fejlesztési lehetőségek a hazai kkv-k számára címmel
  • 14:40 - 15:00 Láving Gusztáv (KKV befektetési igazgató, Hiventures) előadása Milyen lehetőséget jelent a tőkefinanszírozás a kkv-k számára? címmel
  • 15:00 - 15:15 Üveges Judit (értékesítési igazgató, Intrum) előadása Kintlévőségek és kifizetetlen számlák - Biztosításokon kívül, ügyvédeken túl, követeléskezelés és megelőzés, mint szolgáltatás címmel.

Az előadásokat követően a vállalkozások kihívásairól és lehetőségeiről Tamás Szilárd, a Modern Vállalkozások Programjának tanácsadója beszélget majd az alábbi résztvevőkkel:

solymár vízhiány
kina szallitas kereskedelem export
Felvétel
trader23
koronavíruslátvány
gáz földgáz energia
pkm géppuska orosz ukrán háború golyószóró fegyver fegyveres háború
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Érdemes most beszállni?
Online előadás
Hol érdemes beszállási pontok után kutatni?
solymár vízhiány