Előfizetői tartalom

Tőkefinanszírozás, fejlesztési lehetőségek kkv-knak - ezekkel is várja a Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórum

Portfolio
Rendkívül fontos szerepet töltenek be az ország gazdasági vérkeringésében a nagyvárosok, a vidék gazdasági és az innovációs központjai, ezért a Portfolio gazdasági konferenciasorozatának Tiszaújváros a legújabb állomása. A Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórumon előadást tart Madár István, a Portfolio vezető elemzője, aki a háború és az energiaválság tükrében világítja meg a gazdasági kilátásokat. A kis- és közepes vállalkozások fejlesztési lehetőségeiről Dobos Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium beszél majd, a kkv-k tőkefinanszírozását pedig Láving Gusztáv, a Hiventures KKV befektetési igazgatója veszi nagyító alá. A szakmai programot az Intrum is színesíti, Üveges Judit értékesítési igazgató előadásának fókuszában a kintlévőségek állnak. A panelbeszélgetés résztvevői megosztják gondolataikat a térség legnagyobb kihívásairól, fejlesztéseiről és lehetőségeiről, valamint megvitatják a modern vállalkozások legfontosabb irányait.

Tiszaújváros – Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022 Ne hagyja ki ingyenes rendezvényünket! Információ és jelentkezés Bőven van még tér a mikro-, kis- és közepes vállalatok előtt, ezért célunk, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés