Előfizetői tartalom

Körbetartozások és késlekedő számlafizetés - Nagy a homály a megoldásról Magyarországon

Portfolio
Minden negyedik olyan magyarországi vállalkozásnak nehézséget okoz a beszerzések finanszírozása, amelynek van hosszú fizetési határidővel teljesítő partnere – derül ki a Péntech friss felméréséből. A válaszadók kétharmada lényeges üzleti kérdésnek tartja a beszerzések kifizetési módját, 50 százaléka szerint pedig különösen nagy kihívást jelent a nagy összegű céges beszerzések azonnali kifizetése. Miközben a digitális finanszírozási eszközök nyújtotta azonnali fizetés előnyeit örömmel kihasználnák, sokan még a faktoring pontos fogalmával sincsenek tisztában.

Financial IT 2022 Hasonló témákkal kiemelten foglalkozunk május 31-én a Financial IT 2022 konferenciánkon. Regisztráció itt. Információ és jelentkezés A magyarországi vállalkozások 41 százalékának van olyan partnere, amelyik 30 napnál később fizet, 15 százalékuk pedig arról számolt be, hogy 60 napnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés