Előfizetői tartalom

Nyugdíj: az MNB demográfiai fordulatot tart szükségesnek. Mit mond a nyugdíjguru?

Portfolio
Délután 5 óra körül lesz meghallgatható a Checklist legújabb adása. A mai műsorban először az MNB új javaslatcsomagjának nyugdíjrendszert érintő módosításairól lesz szó. A csomag kitér a nyugdíjkorhatárra, a nyugdíjmegállapítási eljárásra és a nyugdíjbónuszra is, mindezekről Farkas András nyugdíjszakértőt fogjuk kérdezni. Ezután a két év kihagyás után tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Gourmet Fesztivál idei tematikájával, éttermeivel és sztárséfjeivel foglalkozunk. A fesztivál főszervezője a magyar gasztronómia kihívásairól és a fesztiválon árairól is beszél majd.

Frissítés: a műsor megjelent, ide kattintva meghallgatható. Ma délután 5 óra körül új adással jelentkezik a Checklist, a Portfolio napi podcastje. A műsor első részében a Magyar Nemzeti Bank "Fenntartható egyensúly és felzárkózás 2022. május" címen közzétett javaslatcsomagjának nyugdíjra vonatkozó részeivel foglalkozunk. Vendégünk Farkas András nyugdíjszakértő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés