Előfizetői tartalom

Orbán Viktor bejelentette: jönnek újra a különadók

Portfolio
Rezsivéldelmi és honvédelmi alapot hozunk létre, ebből fizetjük a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, biztosítókat, nagy kereskedelmi láncokat, energiaipari és kerekedő cégeket, telekom cégeket és légitársaságokat, hogy extra profitjuk nagy részét ide fizessék be 2022-23-ban - jelentette be Orbán Viktor szerdán. Vagyis bekövetkezett a piaci szereplők által már várt gazdaságpolitikai válaszlépés az elszálló költségvetési hiányra.

Jönnek a különadók A háború elhúzódik, a brüsszeli szankciós politika nem javul, ez együtt drasztikus áremelkedésekhez vezet - kezdte bejelentését a szerdai kormányülés után Orbán Viktor. A rezsicsökkentés védi a családokat, de az energia ára tovább emelkedik és ezért egyre nehezebb és költségesebb megvédeni a családokat, ráadásul a honvédséget is haladéktalanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés