Előfizetői tartalom

Története legerősebb negyedévét zárta a 4iG, friss számokat közöltek

Portfolio
Lezárult a stratégiai átalakulás a 4iG-nál, amellyel a vállalat az első számú rendszerintegrátora lett Magyarországon, a második legnagyobb távközlési csoporttá és a Nyugat-Balkán szignifikáns távközlési csoportjává vált – olvasható a 4iG befektetői prezentációjában, amit az első negyedéves gyorsjelentéséhez kapcsolódóan tett közzé a vállalat. A cég a tegnap esti gyorsjelentéshez képest új információkat is közölt, például pro forma számokat 2022 első negyedévére és a bázisidőszakra.

A prezentáció kiemeli, hogy a 4iG története legerősebb negyedévét zárta: a nettó árbevétel 221 százalékkal emelkedett, az EBITDA a 14-szeresére nőtt, 14,5 milliárd forintot tett ki, az akvizíciókhoz, stratégiai átszervezésekhez kapcsolódó egyszeri tételek 4,62 milliárd forinttal módosították az EBITDA-t, az EBITDA-marzs az egy évvel korábbi 6,6 százalékról 29,7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés