Előfizetői tartalom

Jön az év legfontosabb magánegészségügyi rendezvénye

Portfolio
Épp sebességet készül váltani a magyar magánegészségügy, ahogyan korábban előrejeleztük: a privát szolgáltatók a járvány utáni világban nyertesen kerülnek ki. Közben az állami szektor működése sem állt még helyre minden tekintetben. Mit jelent ez az átmeneti állapot a piaci szereplőknek, és mire számíthatnak ebben a helyzetben a betegek? Szeptember 7-i, ismét egész napos Private Health Forum konferenciánkon többek között ezt a témát is megtárgyalják a legnagyobb magánszolgáltatók tulajdonosai, ügyvezetői, a szakértők, a tanácsadók, valamint a vállalatvezetők és más érintett piaci szereplők.

2022 szeptember 7-én már a hatodik alkalommal rendezzük meg a Private Health Forum című konferenciánkat, ami a magánegészségügyi szolgáltatók és legfontosabb partnereik legnagyobb találkozási ponjátává vált. A jó hír, hogy néhány hónap múlva a szektor szereplői személyesen találkozhatnak egymással, egy egész napos szakmai eseményen. 2017-ben kezdtük el a konferenciasorozatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés