FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Tombol az utazási láz - Ezekbe az országokba vágynak leginkább a magyarok

Portfolio
Egyre többen adnak le foglalást akár pár nappal az utazás előtt is külföldre és belföldre egyaránt. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége jó belföldi forgalomra számít a pünkösdi hétvégén, azonban Baldauf Csaba biztos abban, hogy a kiutazók száma is növekedik majd. Ezt mutatják a Kiwi.com-on foglalt repülőjegyek is, a magyarok leginkább Barcelonába, Párizsba és Mallorcára utaznak leginkább.

A pünkösdi hosszú hétvégén a Kiwi.com adatai szerint május 29-ig leadott foglalások alapján Barcelonába, Párizsba és Palma de Mallorcára repül a legtöbb magyar. A Kiwi.com-on keresztül foglalt repülőjegyek átlagára 97 euró volt. A legtöbben ilyenkor a miniszabi mellett teszik le a voksukat: az utazók közel háromnegyede (73%) 1-3 napot tölt a választott desztinációján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés