Előfizetői tartalom

Pünkösdi nyitvatartás 2022: dupla boltzár jön a hétvégén!

Portfolio
Nagyon oda kell majd figyelni a bevásárlásra, mivel a pünkösdi háromnapos hosszú hétvégén a megszokottól eltérően tartanak nyitva az élelmiszerboltok. Az üzletek nyitvatartásáról érdemes tájékozódni az ünnepi hétvége előtt, a nagyobb magyarországi élelmiszerláncok pedig közzétették a pünkösdi nyitvatartásukat. Mutatjuk az Aldi, az Auchan, a CBA, a Lidl, a Metro, a Penny, a Spar, a Tesco, egyéb jelentős üzletek, a dohányboltok és a gyógyszertárak pünkösdi nyitvatartását 2022-ben. További itt a fővárosi hulladékszállítás ütemterve, valamint a vonatok és buszok tervezett menetrendje is.

Pünkösdi nyitvatartás Magyarországon, a Pünkösd mint munkaszüneti nap A húsvéttal együtt mozgóünnep, akárcsak a pünkösdvasárnap. A pünkösdhétfő kereken az 50. nap húsvétvasárnap után. Magyarországon a pünkösdhétfő 1993-tól munkaszüneti nap. Pünkösd hétvége 2022-ben június elejére, pünkösdhétfő június 6-ra esik, így június 4-5-6. napjai alkotják a háromnapos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés