FONTOS Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak
 
Előfizetői tartalom

A kormány közzétette a hatalmas kiigazító csomag újabb számait

Portfolio
A kormány június 4-i soproni ülése valóságos jogszabály-dömpinget eredményezett a szombati Magyar Közlönyben. Ekkor jelent meg ugyanis az a határozat, mely részletezi, hogy a különadó-bevételeken túl a kormány mekkora megtakarítást vár a 2022-es és 2023-as költségvetésben a minisztériumi kiadáslefaragástól és a beruházások átütemezésétől.

Szombaton ülésezett a kormány és a Magyar Közlönyben megjelent rendeletek és határozatok alapján érdemi döntéseket hozott. Ezzel függhet össze, hogy rendkívüli időpontban, szombat este jelent meg az új közlöny. Kapcsolódó cikkünk 2022. 06. 05. Az állam felügyelete alá kerül az FGSZ Földgázszállító 2022. 06. 04. Megjelent a rendelet az "extraprofitadókról"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés