Előfizetői tartalom

Tömeges csőd jöhet a rezsicsökkentés megszüntetése miatt

Portfolio
Kizárólag lakossági fogyasztók maradhatnak a rezsicsökkentés rendszerében, ez derült ki egy szombati kormányrendeletből. Az eddig a rezsicsökkentés előnyeit élvező 30-40 ezer mikro és kisvállalkozás emiatt jelentős áremelésre kényszerülhet, de Perlusz László VOSZ-főtitkár szerint így sem biztos, hogy elkerülhető a tömeges csőd.

Perlusz László, a Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára az RTL Híradónak azt nyilatkozta, az eddig kedvezményezett 30-40 ezer kkv közül van, akinek 5-7 szeres energiaárat kell fizetnie az idei évben. Ráadásul azoknál, ahol a vállalkozó saját címére van bejelentve a cég, szinte lehetetlen lesz ellenőrizni, azaz nehéz lesz elválasztani, hogy itt az energiafogyasztásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés