Előfizetői tartalom

A MOME képviseli Magyarországot a leginnovatívabb európai egyetemek között

Portfolio
Az előttünk álló globális kihívások, mint az éghajlatváltozás vagy a népesség elöregedése miatt Európának minden eddiginél nagyobb szüksége van az egyetemeken zajló kutatásokra, az ott kidolgozott innovatív megoldásokra. Ennek támogatására az Európai Bizottság innovációért, kutatásért, kultúráért, oktatásért és ifjúságért felelős biztosa, Mariya Gabriel életre hívta az innovatív felsőoktatási intézmények európai hálózatát.

Ezen az új fórumon az Európai Unió leginnovatívabb egyetemei vitathatják meg az oktatás fejlesztésével kapcsolatos tapasztalataikat, és konkrét javaslatokat tesznek majd az Európai Egyetemi Stratégia és az Innovációs Menetrend megvalósítására. A hálózatba minden tagállam egyetlen intézményt jelöl. Magyarország Kormánya döntése értelmében hazánkat a Moholy-Nagy Művészeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés