Előfizetői tartalom

Extraprofit, homályos foltok a kiigazításban, kétszámjegyű infláció

Portfolio
Hamarosan meghallgatható lesz a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A mai műsorban szó lesz a biztosítási szektort sújtó különadóról, annak mértéke ugyanis mintha eltérne attól a deklarált céltól, hogy csupán az extraprofitot vonja el a cégektől. Az adás második részében maradunk a kiigazítási csomagnál, az egyensúlyjavító intézkedések mértékével és a még nyitott kérdésekről, kockázatokról beszélünk majd, végül pedig jön még az infláció, amelynek értéke most már két évtizedes csúcsra ért, és elemzők szerint nincs megállás.

Frissítés! Az adás megjelent, ide kattintva hallgatható meg. Délután 5-kor jelenik meg a Checklist, portálunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében a biztosítókat sújtó ágazati különadóval foglalkozunk, annak mértéke ugyanis mintha egy kicsit túllőne azon a célon, hogy a kormány magához vonja a szektor extraporfitját. A témával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés