Előfizetői tartalom

Szétrobbanó kávéfőzőt hív vissza az Ikea

Portfolio
Az Ikea minden vásárlóját arra kéri, hogy aki korábban 2040 és 2204 (ééhh) közötti dátumbélyegzővel 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes főzőlapon használható METALLISK eszpresszó kávéfőzőt vásárolt, függessze fel a termék használatát, és lépjen kapcsolatba az Ikea-val, hogy visszakapja a termék teljes vételárát.

Egy friss sajtóközlemény alapján az Ikea visszahívja a 2040 és 2204 (ééhh) közötti dátumbélyegzővel rendelkező, rozsdamentes acél biztonsági szelepes METALLISK eszpresszó kávéfőzőt, a termék használat közbeni szétrobbanásának megnövekedett kockázata miatt. A kockázat a biztonsági szelep anyag- és konstrukcióváltását követően növekedett meg, ezért csak a rozsdamentes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés