Előfizetői tartalom

Már a home office sem elég az alkalmazottak megtartásához

Portfolio
Már rég nem elég a versenyképes fizetés azért, hogy a munkavállalók ne váltsanak munkahelyet. A felmondási hullám továbbra is tart, és amelyik cég meg akarja tartani a munkavállalóit, annak bizony törekednie kell arra, hogy extra dolgokat is ajánljon, ami tovább mutat a fizetésnél – írja egy friss felmérésre hivatkozva a Pénzcentrum.

Egy friss felmérésben, ahol különböző iparágak, mint a gyártás, egészségügy, logisztika, állami szektor, oktatás, építészet, IT, szállodaipar, agráripar stb. szakembereit kérdezték arról, hogy mi a fő ok a felmondásra, kiderült, hogy a magyar alkalmazottak 61,5 százaléka hajlandó felmondani, ha nem kap béremelést, azonban több oka is lehet a felmondásnak – számol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés