FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Messze még a háború vége, de már az IMF-nél kilincsel Ukrajna

Portfolio
Ukrajnának újabb IMF-hitelcsomagra lesz szüksége, ezzel kapcsolatban már meg is kezdődtek az előzetes egyeztetések – mondta az ország pénzügyminisztere pénteken a Bloomberg tudósítása szerint. Becslések szerint több százmilliárd dollárra lehet szüksége Ukrajnának a háború utáni újjáépítéshez, ebben várják a nemzetközi szervezet segítségét is.

Ukrajnának új IMF-programra van szüksége, mivel a háború megtépázta a költségvetését és a devizatartalékát – mondta a Bloomberg tudósítása szerint Szerhij Marcsenko pénzügyminiszter. Hozzátette, hogy az előzetes egyeztetések már megkezdődtek a Nemzetközi Valutaalappal, mely az elmúlt években is az egyik legfontosabb nemzetközi hitelezője volt az országnak. Marcsenko...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés