Előfizetői tartalom

Világhírű cloud és big data szakértő is jön a BME Innovációs Napjára

Portfolio
Biztonságtudomány,  mesterséges intelligencia,  autonóm rendszerek és  karbonsemleges megoldások a központi témái a BME Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) által szervezett június 16-ai BME Innovációs Napnak, amit idén a Balatonfüredi Tudáscentrumban rendeznek meg. Az esemény külföldi sztárja, Thierry Klein a Nokia Bell Labs elnöke, aki az ipari együttműködésen alapuló üzleti vállalkozások jövőjéről tart előadást. A kétnapos szakmai rendezvényen részt vesznek az egyetem vezetői és a Műegyetem legfontosabb ipari partnerei is.

Az ötödik alkalommal megrendezett Innovációs Nap kiemelt célja, hogy bemutassa az egyetemen zajló nagyvállalatokkal közös fejlesztéseket és a legújabb kutatási eredményeket. A rendezvény  bepillantást enged az innovációs trendekbe, illetve az aktuális ipar-egyetem kutatási együttműködésekbe. A rendezvény keynote előadója Thierry Klein a Bell Labs Solutions Research...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés