Előfizetői tartalom

Akció nélkül nem bolt a bolt? - Jön a furfangos árcédulák ideje

Portfolio
Rövid időn belül két kihívással is meg kell küzdeniük a hazai kereskedőknek: egyrészt két hete szigorodtak az akciózás szabályai, másrészt megjelent a különadó, így az akcióra szánt tárca is vékonyabb lesz - írja a Blokkk.com, amely szerint a boltosok új trendet találtak ki az akcióknál, továbbá hódítani kezdett az ajándékozás is.

Május 28-tól új akciós szabály lépett életbe, amely szerint ha a boltos, vagy bármely más szolgáltató a vásárlót csalogató leárazás meghirdetésében a korábbi árat is fel akarja tüntetni, akkor a megelőző 30 nap legkisebb árát kell kiírnia, ami az összehasonlítás alapja lehet (nehogy egy, kevéssel az akció kezdete előtt felnyomott árhoz méricskéljen) - emlékeztet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés