Előfizetői tartalom

Megdöbbentő távhőszámlákat kaptak Csepelen – Ráküldte a Kormányhivatalt a Főtávra a rezsibiztos

Portfolio
Két egymás melletti csepeli panelház lakói közül többen rendkívül magas, 100-150-200 ezer forintos éves távhő elszámoló számlákat kaptak a napokban, amely megdöbbenést és értetlenséget váltott ki az érintettekben – derült ki az RTL Híradó szombat esti adásából. Nemcsak belőlük váltott ki azonban döbbenetet a fejlemény, hanem Németh Szilárd rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztosból is, aki vasárnap adott ki a Technológiai és Ipari Minisztériumon keresztül közleményt, amelyben az ügy főváros és a Kormányhivatal által haladéktalan kivizsgálását is követelte.

A riportban megszólaló érintett lakók bemutatták az éves távhő elszámoló számlájukat, amelyen 105, 107 ezer, illetve 50 ezer forint volt, de vannak olyanok a két panelházban, akik 150 ezres, illetve 208 ezres számlát kaptak. A riportban elhangzott, hogy a két ház ügyeit a Kölcsey Lakásszövetkezet kezeli, így az ő volt munkatársuk állítólagos hanyagsága állhat a háttérben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái