Előfizetői tartalom

Meg kell szoknunk a 400-as eurót? Élőben jelentkezünk a Portfolio stúdiójából

Portfolio
A Portfolio studiójában elemezzük a forint jelenlegi helyzetét Madár Istvánnal a Portfolio makro rovatának vezető elemzőjével és Nagy Viktorral a részvény rovat vezetőjével. Arra keressük a választ, hogyan eshetett az árfolyam a tegnapi szintre, mi a helyzet a szomszédságunkban és milyen eszközei vannak a kormánynak az árfolyam stabilizálására. De nem megyünk el a tőzsdei mozgások mellett sem, mivel az extrém deviza árfolyam mozgás a hazai részvények piacán is jelentős mozgásokat hozott. Melyik részvények szenvedték meg leginkább az elmúlt időszakot és mi a jó befektetői lépés most?

Élőben jelentkezünk. Az adást követhetitek közvetlenül a Facebook oldalunkon vagy ebben a cikkben is. Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés