Előfizetői tartalom

Indiából származó szert adott a magyar orvos a koronavírusra

Portfolio
A koronavírus elleni hatásos gyógyszerként ajánlott alkalmi ismerősének egy Magyarországon forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkező indiai gyógyászati terméket egy évtizedek óta praktizáló magyar orvos, aki ellen most a Hatvani Járási Ügyészség emelt vádat bűnsegédként elkövetett gyógyszerhamisítás bűntette miatt - közölte a Heves Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy a vádlott 2020 novemberében egy Covid-19 vírussal foglalkozó internetes csoportban posztolt egy főleg állatgyógyászatban használatos készítménynek a járvány elleni védekezésben történő lehetséges alkalmazásáról. Ezt olvasva vette fel vele a kapcsolatot egy hatvani férfi, akinek az orvos megadta a termék forgalmazójának indiai címét - nevezetesen egy nagpuri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés