Előfizetői tartalom

Kilakoltatási moratórium: a kormány nem hosszabbít, mi lesz ezután?

Portfolio
Délután 5 órakor új adással folytatódik a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastje. A műsor első részében a mai napon lejáró kilakoltatási moratóriumról és a június 30-ig érvényben lévő kamatstop jövőjéről lesz szó. Ezután Nagy Viktorral, a Portfolio részvény rovatának vezető elemzőjével a magyar részvény árfolyamok zuhanásának okairól és a különböző szektorok kilátásairól beszélgetünk.

Frissítés! Az adás megjelent, ide kattintva hallgatható meg. Ma délután 5 órakor jön a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastje. A mai adás első részében az adósokat védő intézkedésekről, a lakásárverési és kilakoltatási moratóriumról és a kamatstopról lesz szó. A kilakoltatási és lakásárverési moratóriumot a kormány nem hosszabbította meg, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés