Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor Brüsszelben tárgyal az uniós forrásokról – Közel az alku, ami a forintnak is segíthetne?

Portfolio
Brüsszelben tárgyal Navracsics Tibor, az egyeztetés fő célja a blokkolt uniós forrásokról való megegyezés – tudta meg az Euronews. Azt az Európai Bizottság szóvivője is elismerte, hogy az utóbbi hónapokban történt előrelépés, de több nyitott kérdés van még. Pedig egy megállapodás a forintnak is sokat segíthetne talpra állni történelmi mélypontjáról.

Az új Orbán-kormány való beiktatása óta először tárgyal Brüsszelben Navracsics Tibor. Az uniós források felhasználásért felelős miniszter a helyreállítási alapok felszabadításáról egyeztet az Európai Bizottság vezetőivel szerdától péntekig – tudta meg az Euronews. A magyar helyreállítási tervet azért nem fogadta el még a testület, mert a kormány nem teljesíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés