Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor: két nagy területen zajlanak a tárgyalások

Portfolio
Navracsics Tibor tárca nélküli miniszter - aki az uniós források elosztásáért felel - bízik abban, hogy a folyamatos tárgyalások során apránként történik előremozdulás, amik alapvetően két nagy területen zajlanak. Egyrészt az operatív programok finanszírozását lehetővé tevő úgynevezett partnerségi megállapodás megkötésével kapcsolatosan, másrészt az újjáépítési és ellenállóképességi alapot illetően, ami a koronavírus-járvány gazdasági hatásait hivatott kezelni, vagy enyhíteni, írja az Infostart.

Navracsics Tibor mondta, a két területen „lépésről lépésre” haladnak előre a technikai kérdésekben. Bízik abban, hogy ahogyan a magyar kabinet eredetileg is tervezte, még az idén alá tudják írni a megállapodásokat. A tárca nélküli miniszter nem vitatta, hogy minél jobban haladnak a technikai kérdésekkel, annál hamarabb ütközhetnek politikai jellegű ügyekbe. Arra törekszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés