Előfizetői tartalom

Nem mindenki örül az árstopok meghosszabbításának

Portfolio
Délután 5 órakor jön a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének pénteki adása. A műsor első részében a kormány tegnapi bejelentésével, az árstop intézkedések meghosszabbításával foglalkozunk, és arról kérdezzük Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját, hogy a kormány piaci árakba való beavatkozása milyen hatásokat vált ki a gazdaságban. Ezután a két év kényszerszünet után újra megrendezésre kerülő, harmincadik Telekom VOLT Fesztivál alapítójával és szervezőjével beszélgetünk a szervezés nehézségeiről, a fesztivál árairól és a lineup-ról.

Ma délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist legújabb, pénteki műsora. Az adás első részében a csütörtöki kormányülésen megszületett döntésről, az élelmiszerárstop, a hitelmoratórium és kamatstop, valamint a benzinárstop meghosszabbításáról lesz szó. A témával kapcsolatban Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját kérdezzük, aki egyebek mellett elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés