Előfizetői tartalom

Jelentős magyar állami támogatási programot hagyott jóvá az Európai Bizottság

Portfolio
A Bizottság 1,14 milliárd euró összegű, a vállalatok támogatására irányuló magyar állami támogatási programot hagyott jóvá az Ukrajna elleni orosz invázióval összefüggésben - tájékoztatott az Európai Bizottság. Korrekció! Cikkünk eredeti címében azt jeleztük, mintha jelentős uniós támogatást kapna Magyarország, de itt arról van szó, hogy egy jelentős állami támogatási programot hagyott jóvá az Európai Bizottság Magyarország számára.

Az Európai Bizottság 1,14 milliárd euró (442,37 milliárd forint) összegű magyar állami támogatási programot hagyott jóvá, amely az Ukrajna elleni orosz invázióval összefüggésben ágazatokon átívelően támogatja a vállalkozásokat.Az intézkedés keretében az állami támogatás a következő formákban valósul meg: i. közvetlen támogatások, ii. adókedvezmények, iii....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés