FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
 
Előfizetői tartalom

A gyermektelen dolgozókat nagyon megadóztatja a magyar állam

Portfolio
2022-ben jellemzően csökkentek a jövedelmeket, valamint a foglalkoztatást terhelő adók és járulékok, aktuális mértékük azonban hangsúlyos különbségeket mutat a vizsgált országokban - olvasható ki a Mazars idén már 10. alkalommal megjelent közép- és kelet-európai adóbrosúrájából. A gyermektelen munkavállalók esetében az adóterhelés még mindig kimagasló Matgyarországon európai összevetésben.

Munkát terhelő adók A vizsgált országok között markáns különbségek vannak a munkabérek adóztatásának és a járulékterhek viselésének megközelítésében, illetve abban is hogy biztosítanak-e kedvezményeket a gyermekes családoknak - állapítja meg a tanácsadó cég kiadványa, amely idén 10. alkalommal jelenik meg és már 22 országra terjed ki. A kiadvány minden évben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés