Előfizetői tartalom

Elfogytak az emberek, sosem látott problémával néz szembe Magyarország

Történelmi csúcs közelében van a betöltetlen álláshelyek száma Magyarországon, ami a magánszektort és a költségvetési szférát egyaránt sújtja. A gazdaság gyors kilábalásával az ország ugyanazzal a problémával néz szembe, mint amivel a koronaválság előtt: a munkaerőhiánnyal. A probléma a következő időszakban még égetőbbé válhat.

Olyan gyorsan lábalt ki a világ a koronavírus-válságból, amit senki sem várt. A világkereskedelem növekedése nagyban segítette a magyar gazdaság bővülését is, miközben a hazai élénkítőprogramok is támogatták a GDP-növekedést, így a foglalkoztatás emelkedését is. A gyors kilábalás hatására már bőven a koronaválság előtti szint felett jár a magyar gazdaság teljesítménye....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés