Előfizetői tartalom

A boltok üres polcai és az orosz gázcsapok miatt is aggódhatunk

Portfolio
Délután 5 órakor jön a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének pénteki adása. A mai műsor első részében az élelmiszerárstop árnyoldalairól beszélünk, az intézkedés hatására ugyanis egyre gyakrabban találkozhatunk a boltokban üres polcokkal, rosszabb minőségű termékekkel és (az árrögzítésben nem érintett termékek esetén) magasabb árakkal. Ezután a Gazprom ügyeit alaposan ismerő vezető gázpiaci elemző nyilatkozatáról lesz szó, aki szerint biztosra vehető, hogy még a nyáron, júliusban vagy augusztusban elzárásra kerülnek az orosz gázcsapok, és leáll a szállítás Európa felé.

Ma délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist pénteki adása. A műsor első részében a jelenlegi kiskereskedelmi folyamatokkal foglalkozunk, mivel az élelmiszerárstop hatására a boltokban egyre gyakrabban találkozni üres polcokkal, elszálló árakkal, a rögzített árú termékeknél pedig gyakran tapasztalható látványos minőségromlás. A műsor vendége lesz Hornyák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés