FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Állami fenntartásba kerülhetnek az önkormányzati szakrendelők

Portfolio
Az önkormányzati szakrendelők állami átvételén gondolkodik a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkársága. Az új államtitkár, Takács Péter egy szakmai konferencián beszélt a praxisjog kiüresedéséről és az alapellátás átalakításáról is - számol be az Infostart. A Medicina2000 Poliklinikai és Járóbeteg Szakellátási Szövetség elnökét meglepte az a felvetés, hogy az állam átvenné az önkormányzati kézben lévő szakrendelők működtetését.

Private Health Forum 2022 Mire készülnek a legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók? Konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés Nem kizárt, hogy az előttünk álló évtized a járványok évtizede lesz, amire fel kell készülni – mondta Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés