FONTOS Kolosszális hibát követett el a Nyugat, Oroszország pedig jól ki is használta
 
Előfizetői tartalom

Nagy Márton biztos benne, hogy recesszió jön 2023-ban a fejlett világban

Csiki Gergely
Olyan dolgok készülődnek, amelyek a legfelkészültebb közgazdászok tudását is próbára teszik - jelezte előadása legelején Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a Mathias Corvinus Collegium által szervezett csütörtök esti eseményén. A tárcavezető azt hangoztatta: ma már jobban kell tartani a recessziótól, mint az inflációtól. A fejlett világban szerinte biztos eljön a recesszió, Magyarországon még nem biztos, mert a növekedési többlet fent tud maradni. Azt is elmondta kérdésre válaszolva, hogy az árstopok nem jók, azokból ki kell jönni. Azt ugyanakkor nem mondta meg, hogy mikor lesz vége az árstop-rendszernek, jelenleg október 1-jéig élnek.

Májusban hivatalba lépett az új kormány Magyarországon, amelynek frissen kinevezett miniszterei a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti, illetve regionális központjaiban ismertetik céljaikat, beszélnek területükkel kapcsolatos feladataikról, jövőképükről. A rendezvénysorozat harmadik állomásaként az MCC budapesti, Tas vezér utcai központjában Nagy Márton gazdaságfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái