Előfizetői tartalom

Tényleg zöldek a cégek? - Óriási a szakadék az ígéretek és az igazi vállalások között

Portfolio
Kiadta a K&H a fenntarthatósági indexét, a mutató a nettó 300 millió forint feletti árbevételű vállalkozások körében végzett felmérés alapján készült. Az eredmények azt mutatják, hogy a cégek többsége tudja, hogy foglalkoznia kell ezzel a területtel, de még konkrét lépéseket kevesen tettek. A számok magukért beszélnek: van még hova fejlődnie az üzleti szférának.

A sajtótájékoztatón Suba Levente, a K&H fenntarthatósági programjának vezetője mutatta be a kutatás eredményeit, amelyből kiderül, hogy a hazai vállalkozásokat mennyire foglalkoztatja a fenntarthatóság, és mit tesznek ezen célok elérése érdekében. A fenntarthatósági index összesen 5 alindex számtani átlagaként tevődik össze. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés