Előfizetői tartalom

Virovácz Péter a magyar gazdaságról, valamint az ukrajnai háború fejleményei a hétfői Checklistben

Portfolio
Hamarosan meghallgatható lesz a Portfolio Checklist hétfői adása. Mai műsorunkban Virovácz Pétert, az ING Bank vezető közgazdászát kérdezzük majd a magyar gazdaság első félévéről, valamint a 2022-es és 2023-as kilátásokról. Emellett az adásban vendégünk lesz még Huszák Dániel, lapunk Globál rovatának vezető elemzője, akit az ukrajnai háború legfrissebb fejleményeiről kérdezünk majd.

Délután 5-kor jelenik meg a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A mai műsorban vendégünk lesz Virovácz Péter, az ING Bank vezető közgazdásza azzal az elemzéssel kapcsolatban, melyet az ING a napokban adott ki a magyar gazdaság első félévéről és a következő időszak kilátásairól. A szakértőt természetesen arról is megkérdezzük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés