Előfizetői tartalom

Ismét kötelező a maszk a Francia Riviéra központjában

MTI
Franciaországban negyedik hete emelkednek a koronavírus-járvány napi esetszámai, s az elmúlt 24 órában meghaladták a 200 ezret - jelentette be Francois Braun új egészségügyi miniszter a nemzetgyűlési meghallgatásán. Jóllehet kötelező jellegű korlátozások továbbra sincsenek érvényben, s a kormány eddig csak ajánlásokat fogalmazott meg, a Francia Riviéra központjának számító Nizzában hétfőtől ismét kötelező a maszkviselés a tömegközlekedési járműveken.

A hetedik hullám "emelkedőben van, és a múlt héten naponta átlagosan 120 ezer új esetet regisztráltunk, kedden pedig a napi esetszám valamivel meghaladta a 200 ezret" - mondta a tárcavezető az egészségügyi biztonságról készülő törvényjavaslat bizottsági vitájának kezdetén. Francois Braun, aki kinevezése előtt sürgősségi orvosként dolgozott, elmondta: a napi esetszámok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés