Előfizetői tartalom

A kata változásának részletei és a közelgő ukrán ellentámadás a mai Checklistben

Portfolio
Délután 5-kor új adással jelentkezik a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastje. A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy a kormány által az Országgyűlésnek tegnap benyújtott új kata törvény pontosan kiket érint, hogyan alakulnak át a kata feltételei, és mindez számszerűsítve mennyi többlet kiadást jelenthet a most így adózó egyéni vállalkozók számára. Ezt követően az orosz-ukrán háború jelenlegi eseményeitől beszélünk szakértőnkkel, mivel a hírek szerint Kelet-Ukrajnában folytatódik az orosz előrenyomulás, miközben az ukránok a déli fronton készülnek ellentámadásra.

Frissítés! Az adás megjelent, ezen a linken meghallgatható. Hamarosan meghallgatható lesz a Checklist keddi adása. Mai műsorunk első részében a kormány által benyújtott új kata törvényt járjuk körbe. A javaslat szerint a kisadózók ugyanis nem élvezhetik majd az alacsony adó előnyét, ha egyetlen forintot is beszámláznak céges ügyfeleknek, és egyúttal megszűnik a betéti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés