Előfizetői tartalom

Minden a magyar turizmusról egy helyen - Új turisztikai információs portál debütál

Portfolio
Új turisztikai információs portált élesített ma reggel a Magyar Turisztikai Ügynökség, az igyutazunk.hu-n folyamatosan frissülő cikkek, elemzések jelennek meg a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) és a big data állományok adatai alapján. Ezzel az ágazat, a sajtó és az érdeklődők is naprakész képet kapnak a hazai turizmusról.

2019-ben a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ elindulásával teljes mértékben új irányvonalat hozott a szektor életében, mert megalapozza az adatvezérelt döntéshozatalt - ismertette a portált bemutató háttérbeszélgetésen Jakab Zsófia marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettes, aki kiemelte, hogy most már mintegy 45 ezer szálláshelytől kapnak információt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés