Előfizetői tartalom

Rendkívüli sebességgel szavazták meg a kormánypárti képviselők a kata teljes átalakítását

Gyakorlatilag egyetlen nap leforgása alatt, az adóév kellős közepén, az érintett 450 ezer kisadózó számára alig két hónapos felkészülési időt hagyva írták át alapjaiban a kormánypárti képviselők a kormány javaslatára a kata-szabályokat. Az ellenzék egységesen elutasította az új kata-törvényt és számos kedvezőtlen következményre figyelmeztetnek, szakértőkhöz hasonlóan.

A képviselők először az összegző módosító javaslatot fogadták el, majd a zárószavazáson is hasonlóan szavaztak a képviselők, a következőképp: 120 igen, 57 nem, 1 tartózkodó szavazat. Vagyis a kormánypárti képviselők közül többen nem szavaztak a kata-módosításról. Az élő parlamenti tudósításból kivágott lenti fényképen jól látható, hogy a kormányból több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés