Előfizetői tartalom

Áremelkedéssel számol az IPOSZ, sok szolgáltató feketézhet

Portfolio
Sok szakmát kellemetlenül érint a kata átalakítása: az érintett vállalkozások nagyon nehéz helyzetbe kerülnek, plusz adminisztrációs terheket raknak a nyakukba egy évközi változtatással - mondta Portfolio-nak Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke, aki szerint az átalakítás nemcsak a lakosságot érintheti, hanem a gazdaságot is. A kata legnagyobb vívmánya volt a gazdaság fehérítése, a változással ez meginoghat, mivel sokan a feketemunka irányába fordulhatnak.

A kata adózási formát a bevezetéskor korábban a kényszervállalkozók használták, azonban mostanáig elérték, hogy azok megbecsült önfoglalkoztatókká váljanak - mondta a Portfolio-nak Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke, aki szerint elismertté vált a tevékenységük, hiszen nagyon komoly feladatot vállalnak a lakosság kiszolgálásában. Ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés