Előfizetői tartalom

Mennyit fogok fizetni a rezsiért? Példán mutatjuk, mennyire szállnak el a számlák

Portfolio
A kormány ma bejelentette, hogy a rezsicsökkentést az átlagfogyasztásig biztosítja az állam augusztus elsejétől, efelett piaci áron fognak elszámolni a fogyasztókkal. Egy példán keresztül mutatjuk be, mennyivel nőnek a rezsidíjak egy kétgyermekes család esetében, ahol kicsivel az átlagfogyasztás felett használtak áramot és földgázt, és azt is mutatjuk, a számlákon hol  keressük az eddigi fogyasztásunkat.

A Kormányinfón elhangzottak alapján a fogyasztási határok, ameddig még a csökkentett rezsiár érvényes augusztus 1. utántól: 210 kWh/hó, éves szinten 2523 kWh energiafogyasztásig 144 köbméter/hó, éves szinten 1729 köbméter gázfogyasztásig Tehát annak, akinek e fenti határokat átlépi a fogyasztása, a határon felüli részre piaci árat kell fizetnie. Németh Szilárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés