Előfizetői tartalom

Ősszel jöhet az igazi feketeleves a turizmusban

Portfolio
Eddig elmarad a várakozásoktól a hazai turisztikai forgalom – mondta az InfoRádiónak a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tiszteletbeli elnöke, aki ismertette, hogy júniusban voltak olyan szállodák, ahol csak 50 százalékos volt a foglaltság, de a júliusi előfoglaltság is csupán 50-60 százalék körüli, bár a helyzet napról napra változik.

Flesch Tamás szerint az emberek a kétéves Covid-időszak után inkább külföldi városokba vagy a tengerpartra utaznak nyaralni. Ennek okát abban látja, hogy elképesztően megnőtt az olcsó charterjáratok száma, de az is sokat számított, hogy az előszezonban sok szó esett arról, milyen drága lesz itthon nyaralni. Biztos, hogy ez sokakat elriasztott – hangoztatta a tiszteletbeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés