Előfizetői tartalom

Megjött a kormánydöntés, ami előkészíti a rezsicsökkentés módosítását

Portfolio
Az energia-veszélyhelyzettel összefüggő egyes szükségszerű intézkedések megtételéről címmel jelent meg kormányhatározat a péntek esti Magyar Közlönyben. Ebben lényegében a kormány előkészíti a 7 pontos intézkedéstervet, köztük a rezsicsökkentés módosítását. Egy másik határozatával a kormány létrehozta az Energia-veszélyhelyzeti Operatív Törzset.

A pénteken megjelent, Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt rendelet 9 pontban sorolja fel a kormány döntését. A határozat úgy kezdődik, hogy "a kormány a háborús veszélyhelyzet okozta drasztikus energia-áremelkedés és a nyugat-európai energiahiány miatt energiaveszélyhelyzetet hirdet". A határozat címében az szerepel, hogy az intézkedések szükségszerűek, ami arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés