Előfizetői tartalom

Katával vagy nélküle? - Élőben jelentkezünk a Portfolio stúdiójából

Portfolio
Több százezer magyar önadózó folytat jelenleg is lázas számolgatást azok után, hogy a parlament alapjaiban írta át a kata szabályait. Az olvasói megkeresések, levelek és hozzászólások alapján mi is azt érezzük, hogy óriási igény van az ezzel kapcsolatos útmutatásra, ezért kedden 10 órakor élő Facebook videós bejelentkezést szentelünk a kérdéseknek.

A legfontosabb kérdések megválaszolásában Honyek Péter, a PWC Magyarország adószakértője lesz a segítségünkre. A szakértők a Portfolio stúdiójában beszélgetnek, a Facebook-csatornánkon lehet majd követni a beszélgetést. Kapcsolódó cikkünk 2022. 07. 17. Kata, rezsi, elégett vetés: mégis mi folyik most Magyarországon? 2022. 07. 16. Parragh László: számítottam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés