Előfizetői tartalom

Berobbant a koronavírus a szomszédban, sorra lezárják a kórházakat

Portfolio
A romló járványhelyzet miatt Szlovákia kórházaiban ismét sorra tiltják be a beteglátogatást. A szlovák egészségügyi minisztérium fontolóra veszi azt a lehetőséget, hogy az önként jelentkező idős emberek kérhetnék a koronavírus elleni vakcina negyedik adagját. Augusztusban pedig újabb, Covid-19 elleni gyógyszerszállítmány érkezik az országba - írja az Infostart.

Európában egyre gyorsabban terjed a koronavírus, ezért az Európai Gyógyszerügynökség és az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ ebben a hónapban ajánlást fogalmazott meg, melynek értelmében minden 60 évnél idősebb személynek ajánlott a Covid-19 elleni vakcina második emlékeztető adagjának beadása. „Számos országban oltják a vakcina negyedik adagjával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés