Előfizetői tartalom

Jött egy nagyon jó hír az orosz gázszállításokról, de Putyin rögtön hűtötte a kedélyeket

Portfolio
Miután kiszivárgott, hogy az oroszok holnaptól újra elkezdenek gázt szállítani az Északi Áramlat-1 gázvezetéken Németországba, ma délután a tényleges gázvolumen adatok is megjelentek, ami nagyon jó hír, mert azt bizonyítja, hogy valóban újraindul holnap reggel 6 órától a gázszállítás. Mindezekkel párhuzamosan Vlagyimir Putyin orosz elnök rögtön hűtötte a gázpiaci kedélyeket, mert arra célzott, hogy akár teljesen le is állhatnak újra ezen a fontos útvonalon az orosz gázszállítások.

A német gázhálózat üzemeltető ma délután azt közölte, hogy a gázszállítási megbízások összesítése után holnap reggel 6-tól, az Északi Áramlat-1 vezetékpár éves tíznapos karbantartási munkálatai után, előbb 787 ezer kilowattóra/óra, aztán 7-8 óra között már 12,16 millió kilowattóra/óra volumenben fog gázt fogadni az oroszok felől a német betáplálási ponton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés