Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megjöttek a legfrissebb, heti járványadatok

Portfolio
Az elmúlt héten összesen 10 255 új fertőzöttet igazoltak Magyarországon, és 40-en hunytak el a koronavírus okozta betegségben. Az egy héttel korábbi esetszám 8036 volt, azaz az igazolt fertőzöttek száma egy hét alatt jelentős emelkedést mutatott. Jelenleg 866 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, egy hete még csak 628-an voltak.

Az elmúlt héten összesen 10 255 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 951 079 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma – számolt be szerda reggel a kormányzati koronavírus-portál. A múlt héten még csak 8036 új fertőzött volt, így komolyabb emelkedésről beszélhetünk. Az elmúlt héten összesen 40-en hunytak el a koronavírus okozta betegségben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés